Reacties

Proficiat met jullie indrukwekkende première. Ik heb van het begin tot het einde veel indrukken opgedaan en pas later besef je wat er allemaal gezegd of niet gezegd is. Veel herkenbaar maar ook een mooie inkijk op jullie belevingen. Kan het niet in een woord samenvatten maar ik heb ervan genoten en gedroomd.

Diep diep onder de indruk van jullie samen. Jullie hebben echt iets bijzonders neergezet en dat is binnengekomen in iedere vezel van ieders lijf die hierbij zijn geweest…bijzondere sfeer…emotie en ontlading…heb veel gezien en ben dankbaar dat ik erbij was. Nu lekker slapen. Welterusten voor straks.

Wat ben ik diep geraakt door jullie theaterstuk gisteravond. 2 kanjers vind ik jullie, zo goed gespeeld. Confronterend vind ik het ook, daar ben ik verdrietig om. Bijzondere avond!

Lieve lieve Anita en Marij, wat hebben jullie iedereen geraakt vandaag!! Zo ontzettend trots op jullie. Ook mooi om te zien wat het gegroeid is sinds de try-out! Zoveel interactie met publiek … Gaf ons de kans om alle herkenbare dingen meteen in te voelen.

Hey KANJERs het was zeer indrukwekkend en ook zeer herkenbaar!! Geweldig gedaan jullie 2!!! Ben zo trots op jullie!!!!

Hoi, ben nog steeds onder de indruk……het was mooi, intens, aangrijpend, herkenbaar, confronterend, heftig, persoonlijk, maar ben zo blij dat ik erbij was!!!! Nog veel succes en sterkte met de resterende voorstellingen!

Nogmaals bedankt voor de bijzondere en waardevolle middag. Jullie zetten samen echt de mensen aan t denken. Ik vind het een eer om deel te hebben mogen uitmaken van het publiek.

Geniet van de komende voorstellingen en ik hoop dat jullie genoeg energie hebben om ook weer op het podium te kunnen stralen. De chemie tussen jullie was voelbaar. Super.

Applaus applaus!! Zeer indringend verhaal, een lastige boodschap, maar heel authentiek opgevoerd. Ik hoop dat jullie vandaag echt hebben genoten van dit applaus en al deze mensen om je heen. Ze delen in jullie verdriet en in jullie vreugde.

Je hebt je verhaal verteld op jouw manier, via het theater. En dat was goed, rauw, mooi en echt!

Ik wil jullie langs deze weg laten weten hoe geweldig ik jullie optreden gisteren vond, het was erg indrukwekkend en leerzaam, ik heb er echt iets van opgestoken. Bedankt daarvoor!

Wat een gave voorstelling van Botte Pech! Dikke complimenten voor deze super krachtige uitvoering. Bijzonder jullie daar zo samen bezig te zien. Dank jullie wel. Veel liefs.