Nieuwsbrief Januari 2018

 

2017 was bijzonder, 2018 wordt boeiend
2017, Een bijzonder jaar. Optredens in Pand P in Eindhoven en Annatheater in Helmond. Voorstelling met dialoog voor het palliatief netwerk Midden-Brabant.
2 x een nominatie en een confronterende maar fantastisch optreden op het eindfeest van een heel mooi mens met uitgezaaide borstkanker.
Botte Pech werkt inspirerend. We voelen de drive en de verantwoordelijkheid om de boodschap van Botte Pech verder uit te dragen. De feedback van ons publiek heeft geleid tot de ontwikkeling van Botte Pech gecombineerd met dialoog en/of workshop. Zo mooi, zo verbindend en zo betekenisvol. Dat leidt tot boeiende plannen in 2018.
Op 9 januari as. mogen we naar Apeldoorn om voor het netwerk palliatieve zorg Oost-Veluwe op te treden ter ere van de kick-off van een door hen ontwikkeld transmuraal zorgpad. 2 Februari treden we op voor een herendispuut en 20 april hopen wij toekomstige verpleegkundigen van het Summa college in Eindhoven te prikkelen en te inspireren.
Maar we gaan meer doen. Op 15 maart en 29 maart organiseert Botte Pech een workshop met als titel: “Als je het mij vraagt, dokter…..”. Ethiek, Botte Pech en dialoog komen in deze bijeenkomst samen. Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Bekijk onze flyer en schrijf u in. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Nominatie EBCC
The European Breast Cancer Coalition heeft de ambitie om artistieke uitingen die een gezicht geven aan ervaringen met borstkanker te herkennen en te waarderen. Botte Pech is genomineerd voor de EBCC Arts and Humanities Award. Eind januari weten we het………

Blog
Het kaarslicht in de avond, de warmte van het vuur en de stilte van de sneeuw. De jaarwisseling vraagt altijd om reflectie. Lees hier ons blog.

Botte Pech wenst u een betekenisvol 2018

 

Hartelijke groet,
Anita & Marij