Botte Pech in jouw organisatie

Haal Botte Pech naar jouw organisatie. Je kunt kiezen uit 3 modules:

 

1 – Theaterstuk Botte Pech

Botte Pech laat jou en je collega’s vanuit breed perspectief kijken naar de effecten van (borst)kanker en de boodschap ‘ongeneeslijk ziek’. Door de unieke vorm – een theatervoorstelling – kijk je door 3 paar ogen tegelijk: die van de patiënt, van diens sociale omgeving en van de zorgprofessional. Het stuk is opgebouwd rondom de echte verhalen van zorgprofessionals Anita Maas en Marij Coolen. Anita is ervaringsdeskundige als patiënt met de diagnose uitgezaaide borstkanker en ongeneeslijk ziek. Marij is ervaringsdeskundige vanuit de rol als vriendin.

 

2 – Theaterstuk Botte Pech + Dialoog

We combineren de voorstelling met een dialoog. Deze dialoog voeren we aansluitend op de voorstelling samen met ons publiek. Je gaat met elkaar in gesprek over moeilijk bespreekbare thema’s. Deze dialoog wordt voorbereid in samenspraak met de opdrachtgever en geleid door Marij en Anita. Marij is in het dagelijks leven trainer, teamcoach en persoonlijk begeleider (MC training & coaching). Ons doel is dat iedereen terugkeert naar de werkvloer met nieuwe of aangescherpte inzichten rond palliatieve zorg.

 

3 – Totale ontzorging

Voor als je Botte Pech naar jouw organisatie wilt halen, maar geen tijd hebt voor al het regelwerk. Wij regelen alles in samenspraak met jou.

De sfeer en intimiteit die Botte Pech vraagt, wordt ondersteund door de ruimte waarin we spelen. Mocht je zelf voor de theaterzaal zorgen, kies dan een ruimte die geschikt is om ongeveer 100 personen te ontvangen. Onze regisseur beoordeelt vooraf of Botte Pech in deze ruimte uitgevoerd kan worden. We hebben Botte Pech eerder gespeeld in verschillende theaters, een kapel en een cleanroom.

 

Vraag naar de moduleprijzen bij Marij Coolen, info@bottepech.nl, 06 – 553 68 648.

 

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom Botte Pech schrijf je dan in voor onze inspiratiepost.

“Als je jezelf ooit afvraagt waarom je hier werkt…”

– Medewerker Biocartis – Ontwikkelaar innovatieve diagnostische apparatuur op het gebied van de oncologie

Lees de hele reactie